Ε.Σ.Σ.Κ.

Subscribe to Ε.Σ.Σ.Κ. feed
Updated: 6 hours 29 min ago

Ο Ο.Φ.Η. Κυπελλούχος Κρήτης 2018

Sun, 05/13/2018 - 22:43

Ολοκληρώθηκε και το Διασυλλογικό Κύπελλο Κρήτης 2018, με την διεξαγωγή του FINAL 4 της διοργάνωσης και κυπελλούχος Κρήτης 2018 ανεδείχθη η ομάδα του Ο.Φ.Η., η οποία στον μεγάλο τελικό ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Σ.Α.Χ. αλλά στους αγώνες μπαράζ (10λεπτες παρτίδες) επικράτησε της Σ.Α.Χ. με 3,5-0,5. Στον μικρό τελικό η ΚΑΪΣΣΑ υπερίσχυσε καθαρά του ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ με 3,5-0,5. Να υπενθυμίσουμε ότι στους πρώτους αγώνες του FINAL 4 η Σ.ΑΧ. είχε κερδίσει με 4-0 τον ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ ενώ ο Ο.Φ.Η. είχε ξεπεράσει το εμπόδιο της ΚΑΪΣΣΑΣ με 2,5-1,5.

Η διοργάνωση του FINAL 4 έγινε στα Χανιά, στο εντευκτήριο της Σ.Α.Χ. με διοργανωτές την ΕΣΣΚ και το σωματείο της Σ.Α.Χ. Στο συνημμένο πίνακα μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις συναντήσεις του Κυπελλου, από τον προκριματικό γύρο μέχρι και τους σημερινούς αγώνες.

Προκήρυξη της διοργάνωσης του FINAL 4 του Κυπέλλου Κρήτης 2018

Fri, 05/11/2018 - 00:26

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 12-13 Μαΐου 2018 διεξάγεται το FINAL 4 (3ος και 4ος γύρος) του Διασυλλογικού Κυπέλλου Ελλάδος, περιφέρειας Κρήτης 2018, με συνδιοργάνωση της ΕΣΣΚ και της Σ.Α.Χ.. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο ΝΕΦΕΛΗ***, στα Χανιά. 

Συνημμένα μπορείτε να δείτε την αναλυτική προκήρυξη των 2 τελευταίων γύρων του Κυπέλλου Κρήτης 2018.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ανάληψη του Ανοιχτού Ατομικού Πρωταθλήματος Ανατολικής ή Δυτικής Κρήτης 2018

Fri, 05/11/2018 - 00:06

Έγγραφο της ΕΣΣΚ με το οποίο καλούνται οι υποψήφιοι διοργανωτές να εκδηλώσουν σχετικό ενδιαφέρον, για την ανάληψη του Ανοιχτού Ατομικού Πρωταθλήματος Ανατολικής ή Δυτικής Κρήτης 2018, που θα γίνει με ελβετικό σύστημα 5 ή 7 γύρων, από 19 Μαΐου - 3 Ιουνίου 2018. Οι ενδιαφερόμενοι διοργανωτές θα πρέπει να στείλουν σχετικό email στον Έφορο Αγώνων της ΕΣΣΚ Μπάμπη Στεφανάτο, μέχρι την επόμενη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018.

Για λεπτομέρειες ενημερωθείτε από το συνημμένο έγγραφο.

Στα Χανιά το FINAL 4 του Κυπέλλου Κρήτης

Thu, 05/10/2018 - 00:39

Στα Χανιά θα διεξαχθεί τελικά το FINAL 4 του Διασυλλογικού Κυπέλλου Ελλάδος 2018, περιφέρειας Κρήτης. Η  διοργάνωση θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 12-13 Μαϊου στο ξενοδοχείο NΕΦΕΛΗ και διοργνωτές είναι η ΕΣΣΚ και η Σ.Α.Χ. Υπενθυμίζουμε ότι στο FINAL 4 του υπέλλου συμμετέχουν οι ομάδες Σ.Α.Χ., ΚΑΪΣΣΑ, ΟΦΗ και ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ.

Σύμφωνα μάλιστα με κλήρωση που έγινε σήμερα στο Ηράκλειο στον 1ο γύρο το Σάββατο απόγευμα, στις 17.00, θα γίνουν οι συναντήσεις Σ.Α.Χ. - ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ και ΚΑΪΣΣΑ-Ο.Φ.Η. Οι νικητές θα αγωνιστούν την Κυριακή το πρωί, στις 10.00 π.μ., στον μεγάλο τελικό και οι ηττημένοι, την ίδια ώρα θα παίξουν για την 3η θέση. Η αναλυτική προκήρυξη της διοργάνωσης θα αναρτηθεί αύριο, Πέμπτη 10/5, στην ιστοσελίδα.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ανάληψη του FINAL 4 του Κυπέλλου 2018

Tue, 05/08/2018 - 01:01

Έγγραφο της ΕΣΣΚ για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάληψη του FINAL 4 του Διασυλλογικού Κυπέλλου Ελλάδος 2018,. περιφέρειας Κρήτης. Για πληρέστερη ενημέρωση δείτε το συνημμένο έγγραφο.

ΣΑΧ, ΟΦΗ, ΚΑΪΣΣΑ και ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ στο FINAL 4 του Κυπέλλου

Tue, 05/08/2018 - 00:46

Διεξήχθη χθες κανονικά και ο 3ος γύρος του Κυπέλλου και είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

ΛΑΤΩ - Σ.Α.Χ. = 0-4, ΟΦΗ - Ο.Α.Χ. = 2,5-1,5, ΣΚ.Ο.Ρ. - ΚΑΪΣΣΑ = 1-3 και ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ - Ο.Α.Α.Η. =3,5-0,5

Με την ολοκλήρωση και αυτού του γύρου πλησιάζουμε στο τέλος του Κυπέλλου, με την διεξαγωγή του FINAL 4 που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με την συμμετοχή των ομάδων Σ.Α.Χ., Ο.Φ.Η., ΚΑΪΣΣΑΣ και ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ. Στον συνημμένο πίνακα δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στις συναντήσεις που προαναφέρθηκαν.

Ο Ο.Α.Χ. 2000 στον Π.Ο.Α. Κρήτης

Wed, 05/02/2018 - 00:10

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στον Ανισσαρά Χερσονήσου, στο ξενοδοχείο Knossos Royal, το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κρήτης, με μεγάλη επιτυχία. Η διοργάνωση των Πρωταθλημάτων του Π.Ο.Α. και της Β΄ Εθνικής Κρήτης, την οποίαν επιμελήθηκαν η Σκακιστική Ακαδημία Χερσονήσου, ο Σ.Ο.ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ, ο Ο.Α.Α.Η. και ο Σ.Ο.Η., σε συνεργασία με την ΕΣΣΚ, την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Χερσονήσου και την Περιφέρεια Κρήτης ήταν πάρα πολύ καλή, με τους εξαιρετικούς χώρους του ξενοδοχείου και την άψογη προετοιμασία των διοργανωτών . Οι διοργανωτές έκαναν πολύ καλή δουλειά, με τον εμπειρότατο Σωτήρη Λογοθέτη αλλά και τους διοργανωτές να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να διεξαχθεί άρτια η διοργάνωση. Αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά ότι οι διοργανώσεις των Πρωταθλημάτων, για τους 4 τελευτάιους γύρους των Πρωταθλημάτων, σε ξενοδοχείο δίνουν ένα πολύ υψηλό επίπεδο άνετων και σωστών αγωνιστικών, και όχι μόνο, συνθηκών για τις ομάδες της Κρήτης, μια παράμετρος που ισχύει σε λίγες Ενώσεις σε όλη την χώρα.

Διαβάστε σχετικά σχόλια και ενημερωθείτε για την τελική βαθμολογία και τα αναλυτικά αποτελέσματα όλων των γύρων του Πρωταθλήματος.

Στα αγωνιστικά τώρα, μετά από 7 γύρους η ομάδα που ξεχώρισε ήταν ο Ο.Α.Χ. 2000, ο οποίος απέδειξε για μια ακόμα φορά, πόσο ισχυρή και πλήρης ομάδα είναι. Κέρδισε δικαιωματικά την άνοδο στον Π.Ο.Α. Κρήτης και είναι πολύ πιθανό να έχει και μια αξιόλογη πορεία στο Πρωτάθλημα αυτό την επόμενη χρονιά. Υπολογίσιμοι αντίπαλοι του Ο.Φ.Η. 2000,  όπως είχε διαφανεί από την αρχή του Πρωταθλήματος ήταν οι ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ και ο Σ.Ο.ΑΝΩΓΕΙΩΝ. Τελικά μετά από την καθαρή επικράτηση της ομάδας του Ο.Α.Χ. 2000, ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ και Σ.Ο.ΑΝΩΓΕΙΩΝ κατέλαβαν την 2η και 3η θέση του Πρωταθλήματος δείχνοντας ότι δεν θα είναι μακριά η στιγμή που θα ανέβουν επίπεδο. ΟΙ ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ, πολύ έμπειρη ομάδα, μετά την νίκη επί του Σ.Ο.ΑΝΩΓΕΙΩΝ ήταν αναμενόμενος διεκδικητής, αλλά μετά την ήττα από τον Ο.Α.Χ. 2000, στα Χανιά, φάνηκε ότι είχαν χάσει το τραίνο του Π4ωταθλήματος. Ο Σ.Ο. ΑΝΩΓΕΙΩΝ, ενισχυμένος και έχοντας πια έμπειρους σκακιστές και σκακίστριες ήταν εκ των φαβορί αλλά η ήττα από τους ΝΕΟΥΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ στον 1ο γύρο μάλλον ψαλίδισε τις ελπίδες τους για Πρωτάθλημα, κάτι που επιβεβαιώθηκε και μετά από την ήττα από τον Πρωταθλητή Ο.Α.Χ. 2000. Ξεκινούν πάλι όμως από τώρα να σκέφτονται το Πρωτάθλημα του 2019!

Ο Π.Ο.Α. , με την αρμονική συνύπαρξη (με την καλή έννοια) Ηρακλειωτών και Χανιωτών σκακιστών και σκακιστριών είναι πια μια ισχυρή ομάδα και η 4η θέση δεν ήταν καθόλου τυχαία, με πρωταγωνιστή, τον αρχηγό, προπονητή, παράγοντα, πρώτη σκακιέρα κ.α.. Κώστα Εμμανουηλίδη. Στην 5η θέση του Πρωταθλήματος ακολούθησε η σταθερή και πάντα υπολογίσιμη ομάδα τουης Σ.Α.Χερσονήσου, ενώ ο Σ.Ο.ΚΑΜΑΡΑ με τους παλαιότερους Αγιονικολιώτες σκακιστές αλλά και νεότερες ελπιδοφόρες παρουσίες κατετάγη με άνεση στην 6η θέση αφήνοντας πίσω 4 ομάδες.

Από την 7η - 10η θέση είχαμε αντίστοιχα τον ΠΗΓΑΣΟ, τον Ε.Γ.Ο.Η. που προσπαθούν να σταθεροποιηθούν και τους νεοφώτιστους ΙΔΑΙΟΥΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ και τον ΤΑΝΟ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ, που ξεκίνησαν φέτος με όρεξη και ελπίζουμε να βρουν τον σταθερό βηματισμό τους... 

 

Ο ΚΥΔΩΝ ξανά στην Α΄ Εθνική, δεν τα κατάφερε ο Σ.Ο.ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ

Wed, 05/02/2018 - 00:00

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στον Ανισσαρά Χερσονήσου, στο ξενοδοχείο Knossos Royal, το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα του Π.Ο.Α. Κρήτης, με μεγάλη επιτυχία. Η διοργάνωση των Πρωταθλημάτων του Π.Ο.Α. και της Β΄ Εθνικής Κρήτης, την οποίαν επιμελήθηκε η Σκακιστική Ακαδημία Χερσονήσου, ο Σ.Ο.ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ, ο Ο.Α.Α.Η. και ο Σ.Ο.Η., σε συνεργασία με την ΕΣΣΚ, την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Χερσονήσου και την Περιφέρεια Κρήτης ήταν πάρα πολύ καλή, με τους εξαιρετικούς χώρους του ξενοδοχείου και την άψογη προετοιμασία των διοργανωτών . Οι διοργανωτές έκαναν πολύ καλή δουλειά, με τον εμπειρότατο Σωτήρη Λογοθέτη αλλά και τους διοργανωτές να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να διεξαχθεί άρτια η διοργάνωση. Αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά ότι οι διοργανώσεις των Πρωταθλημάτων, για τους 4 τελευτάιους γύρους των Πρωταθλημάτων, σε ξενοδοχείο δίνουν ένα πολύ υψηλό επίπεδο άνετων και σωστών αγωνιστικών, και όχι μόνο, συνθηκών για τις ομάδες της Κρήτης, μια παράμετρος που ισχύει σε λίγες Ενώσεις σε όλη την χώρα.

Διαβάστε σχετικά σχόλια και ενημερωθείτε για την τελική βαθμολογία και τα αναλυτικά αποτελέσματα όλων των γύρων του Πρωταθλήματος.

Στα αγωνιστικά τώρα έχουμε μετά από μια σύντομη, πιστεύουμε, παρένθεση τον ΚΥΔΩΝΑ ξανά στην Α΄ Εθνική! Στην ουσία ο ΚΥΔΩΝΑΣ δεν έλλειψε από την Α΄ Εθνική μιας και μετά τον περυσινό του ατυχή υποβιβασμό, επανήλθε αμέσως στην μεγάλη κατηγορία και θα αγωνιστεί κανονικά στο φετινό Πρωτάθλημα. Η πολύ ταλαντούχα και σταθερή ομάδα του ΟΦΗ 2000 εξέπληξε ευχάριστα φέτος και κατέλαβε την 2η θέση του Πρωταθλήματος. Η ισχυρή ομάδα του Γαζίου αναδείχθηκε 3η ομάδα του Πρωταθλήματος, σε ισοβαθμία με τον Ο.Φ.Σ.Χ. που επέδειξε καλή αγωνιστική ποιότητα, σε σχέση με πέρυσι, και έχασε την 3η θέση, από το Γάζι, στα σημεία. Στην 5η θέση αναδείχθηκε ο ΛΑΤΩ που κατάφερε μάλλον με ευκολία να πετύχει τον στόχο της παραμονής και στην 6η και 7η θέση ισοβάθμησαν ΣΚ.Ο.Ρ. και Ο.Α.Α.Η., με τους Ρεθυμνιώτες να κερδίζουν την 6η θέση (λόγω της νίκης τους επί του Ο.Α.Α.Η.) και τον Ο.Α.Α.Η. να βρίσκεται στην 7η θέση, μετά από αρκετές ατυχίες στους αγώνες, με οριακές ήττες από άλλες ομάδες.

Τέλος ο Σ.Ο.ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ παρά το ότι ξεκίνησε με νίκη επί του ΛΑΤΩ δεν κατάφερε να κερδίσε άλλο βαθμό και έμεινε στην τελευτία θέση του Πρωταθλήματος, έχοντας όμως τις ελπίδες  του στην παραμονή του ΚΥΔΩΝΑ στην Α΄ Εθνική το ερχόμενο καλοκαίρι, που σε συνδυασμό με την παραμονή και των άλλων ομάδων της Κρήτης στην Α΄ Εθνική θα επιτρέχει στον ΛΕΟΝΤΑ να αγωνιστεί σε μπαράζ με τους ΝΕΟΥΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ και να διεκδικήσει την παραμονή του στον ΠΟΑ Κρήτης.

Τεχνική συνάντηση αρχηγών την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 16.00 στο ξενοδοχείο των Διασυλλογικών πρωταθλημάτων της Κρήτης

Fri, 04/27/2018 - 00:41

Κατόπιν συνεννόησης του επικεφαλής διατησίας των Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων Κρήτης (Π.Ο.Α. και Β΄ Εθνικής) κ.Σωτήρη Λογοθέτη με τον Έφορο Αγώνων της ΕΣΣΚ Μπάμπη Στεφανάτο καλούνται οι αρχηγοί (ή οι εκπρόσωποι τους) όλων των ομάδων του ΠΟΑ και της Β΄Εθνικής Κρήτης σε τεχνική συνάντηση στον χώρο αγώνων του ξενοδοχείου Knossos Royal στις 16.00. Στην συνάντηση αυτή θα πρέπει να κατατεθεί και η σύνθεση της ομάδας για τον αγώνα που θα ακολουθήσει στις 17.00

Στην τεχνική συνάντηση θα παρθούν κάποιες δεσμευτικές αποφάσεις διαιτητικών και πρακτικών ζητημάτων για την εύρυθμη διοργάνωση των πρωταθλημάτων οπότε η μη παρουσία εκπροσώπου  κάποιας ομάδας δεν απαλλάσσει την ομάδα από την ευθύνη συμμόρφωσης στις αποφάσεις που θα παρθούν.

Κλήρωση 3ου γύρου του Κυπέλλου

Thu, 04/26/2018 - 13:34

Έγινε χθες Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 η κλήρωση των προημιτελικών του Διασυλλογικού κυπέλλου Ελλάδος 2018, περιφέρειας Κρήτης. Θα γίνουν 4 συναντήσεις την Κυριακή 6 Μαϊου, ΣΤΙς 12.00, στις έδρες των γηπεδούχων Σωματείων, και οι νικητές των αγώνων θα αγωνιστούν στο FINAL 4 του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο  12-13 Μαϊου 2018.

Η κλήρωση λοιπόν ανέδειξε τα εξής ζευγάρια: ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ - Ο.Α.Α.Η. , ΣΚ.Ο.Ρ. - ΚΑΪΣΣΑ, ΟΦΗ - Ο.Α.Χ., Α..Ο.ΛΑΤΩ - Σ.Α.Χ.

Αναλυτικά αποτελέσματα των 3 πρώτων γύρων της Β΄ Εθνικής Κρήτης 2018

Thu, 04/26/2018 - 11:48

Έγιναν το προηγούμενο ΣΚ, 21 και 22 Απριλίου 2018, οι συναντήσεις των 2ου και 3ου γύρου στο Πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κρήτης 2018 με τα εξής αποτελέσματα:

2ος γύρος: ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ - Σ.Ο.ΚΑΜΑΡΑ = 7 - 3, ΟΑΧ 2000 - Π.Ο.Α. = 7,5 - 2,5 , ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - Σ.Ο.ΑΝΩΓΕΙΩΝ = 1 - 9, ΠΗΓΑΣΟΣ - ΤΑΝΟΣ = 5,5 - 3 και ΙΔΑΙΟΙ ΑΝΩΓΕΙΩΝ - ΕΓΟΗ = 2 -8

3ος γύρος: ΟΑΧ 2000 - ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ = 6,5 - 3,5, Σ.Ο.ΑΝΩΓΕΙΩΝ - ΠΗΓΑΣΟΣ = 8 - 1,5, ΠΟΑ. - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ = 4,5 - 5,5, Σ.Ο.ΚΑΜΑΡΑ - ΕΓΟΗ = 9,5 - 0 και ΤΑΝΟΣ -ΙΔΑΙΟΙ ΑΝΩΓΕΙΩΝ = 5 - 5

Στο συνημμένο πίνακα ενημερωθείτε για τα αναλυτικά αποτελέσματα της Β΄Εθνικής Κρήτης 2018 από την αρχή του, δηλαδή και των 3 πρώτων γύρων, μαζί με ζευγάρια του 4ουγύρου.

Η συνέχεια, με τους 4ο -7ο γύρο του Πρωταθλήματος στο ξενοδοχείο Knossos Royal, το ερχόμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο 27-29 Απριλίου 2018. 

Αποτελέσματα 2ου και 3ου γύρου του ΠΟΑ Κρήτης 2018

Sun, 04/22/2018 - 23:03

Έγιναν χθες Σάββατο 21 και σήμερα Κυριακή 22 Απριλίου 2018 οι συναντήσεις των 2ου και 3ου γύρου στο Πρωτάθλημα του ΠΟΑ Κρήτης με τα εξής αποτελέσματα:

2ος γύρος: ΚΥΔΩΝ - Ο.Φ.Σ.Χ. = 8 -2, ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ - ΟΦΗ 2000 = 4,5 - 5,5 , ΣΚ.Ο.Ρ. - ΣΚΑΚ.ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΑΖΙΟΥ = 4,5 - 5,5 και ΛΑΤΩ - Ο.Α.Α.Η. = 5 -5

3ος γύρος: ΣΚΑΚ.ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΑΖΙΟΥ - ΚΥΔΩΝ = 4 - 6, ΟΦΗ 2000 - ΛΑΤΩ = 5 - 5, Ο.Α.Α.Η. - ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ = 8,5 - 1,5 και Ο.Φ.Σ.Χ. -ΣΚ.Ο.Ρ. = 6 - 4

Η συνέχεια, με τους 4ο -7ο γύρο του Πρωταθλήματος στο ξενοδοχείο Knossos Royal, το ερχόμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο 27-29 Απριλίου 2018. Το πρόγραμμα των υπόλοιπων γύρων αναφέρεται αναλυτικά στην προκήρυξη του Πρωταθλήματος που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα της ΕΣΣΚ

Αποτελέσματα και κλήρωση του 4ου γύρου του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής

Sun, 04/22/2018 - 22:48

Έγιναν σήμερα 22 Απριλίου οι συναντήσεις του 3ου γύρου στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κρήτης με τα εξής αποτελέσματα:

ΟΑΧ 2000 - ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ = 6,5-3,5 - Σ.Ο.ΑΝΩΓΕΙΩΝ - ΠΗΓΑΣΟΣ = 8 - 1,5 - Π.Ο.Α. - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ = 4,5 - 5,5 - Σ.Ο.ΚΑΜΑΡΑ - Ε.Γ.Ο.Η. = 9,5 - 0 (α.α.) και ΤΑΝΟΣ - ΙΔΑΙΟΙ ΑΝΩΓΕΙΩΝ = 5 - 5

Πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση του 4ου γύρου που είναι είναι η εξής: Σ.Ο.ΑΝΩΓΕΙΩΝ - ΟΑΧ 2000, ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - Σ.Ο.ΚΑΜΑΡΑ, - ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ - Π.Ο.Α., Ε.Γ.Ο.Η. - ΤΑΝΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ και ΠΗΓΑΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΙΔΑΙΟΙ ΑΝΩΓΕΙΩΝ.

Υπενθυμίζουμε ότι οι παραπάνω συναντήσεις θα διεξαχθούν την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, στο ξενοδοχείο Knossos Royal, όπου θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα Β΄ Εθνικής και ΠΟΑ Κρήτης, με την διεξαγωγή των 4ου - 7ου γύρων. 

Αποτελέσματα και κλήρωση του 3ου γύρου του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής

Sat, 04/21/2018 - 22:27

Ολοκληρώθηκε και ο 2ος γύρος στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κρήτης με τα εξής αποτελέσματα:

ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ - Σ.Ο.ΚΑΜΑΡΑ = 7-3, ΟΑΧ 2000 - ΠΟΑ = 7,5 - 2,5, ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - Σ.Ο.ΑΝΩΓΕΙΩΝ = 1 - 9, ΠΗΓΑΣΟΣ - ΤΑΝΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ = 5,5 - 3 και ΙΔΑΙΟΙ ΑΝΩΓΕΙΩΝ - ΕΓΟΗ = 2 -8

Έγινε και η κλήρωση του 3ου γύρου που είναι είναι η εξής: ΟΑΧ 2000 - ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ, Σ.Ο.ΑΝΩΓΕΙΩΝ - ΠΗΓΑΣΟΣ, Π.Ο.Α. - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ, ΚΑΜΑΡΑ - ΕΓΟΗ και ΤΑΝΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ - ΙΔΑΙΟΙ ΑΝΩΓΕΙΩΝ. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 11.30, εκτός από τους αγώνες του ΟΑΧ 2000, του Π.Ο.Α. και του ΤΑΝΟΥ που θα γίνουν στις 13.00 λόγω της απόστασης αλλά και του σημερινού παιχνιδιού του ΠΟΑ στα Χανιά.

Παράταση δηλώσεων των ομάδων Π.Ο.Α. και Β΄ Εθνικής Κρήτης 2018 για την φιλοξενία τους στο ξενοδοχείο των αγώνων

Sat, 04/14/2018 - 16:31

Παρατείνεται μέχρι αύριο Κυριακή 15 Απριλίου 2018 η δήλωση των ομάδων Π.Ο.Α. και Β΄Εθνικής Κρήτης για τον αριθμό των δωματίων που θα χρειαστούν για την φιλοξενία τους στο ξενοδοχείο των αγώνων της 2ης φάσης (4ο - 7ο γύρο) των πρωταθλημάτων στο ξενοδοχείο Knossos Royal, στον Ανισσαρά Χερσονήσου. Η παράταση των δηλώσεων των ομάδων κρίθηκε αναγκαία λόγω της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου που διεξάγονται αρκετά Πρωταθλήματα και τουρνουά αλλά και τα Σχολεία είναι κλειστά λόγω των διακοπών του Πάσχα.

Υπενθυμίζουμε ότι η δήλωση των δωματίων ήταν (σύμφωνα και με τις προκηρύξεις των Πρωταθλημάτων) μέχρι σήμερα Σάββατο 14 Απριλίου 2018 και η δήλωση των ονομάτων των φιλοξενούμενων είναι μέχρι την επόμενη Παρασκευή 21 Απριλίου 2018. Όλα τα Σωματεία λοιπόν καλούνται να ενημερώσουν, οπωσδήποτε μέχρι αύριο Κυριακή 15 Απριλιου 2018, με σχετική λίστα τον διοργανωτή στο [email protected] για τον αριθμό (και τύπο) των δωματίων που θα χρειαστούν και μέχρι την επόμενη Παρασκευή την αναλυτική λίστα των φιλοξενούμενων στα δωμάτια.

Εξαιρετική εμφάνιση των μαθητών της Κρήτης στα Πανελλήνια Σχολικά 2018

Tue, 04/03/2018 - 12:04

Δελτίο τύπου της ΕΣΣΚ για την απόδοση των μαθητών και μαθητριών της Κρήτης στα Πανελλήνια Σχολικά 2018 που ολοκληρώθηκαν χθες στην Αθήνα. Οι μαθητές μας κατάφεραν να κερδίσουν 7(!) πρωταθλήματα Ελλάδος, δείχνοντας για μια ακόμα φορά το υψηλότατο επίπεδο των σκασκιτών της Κρήτης. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια τους, στους μαθητές, στους προπονητές τους και στους γονείς των μαθητών που συμπαραστάθηκαν στα παιδιά τους, ξοδεύοντας χρόνο και χρήματα για να δοθεί η ευκαιρία στα παιδά να αγωνιστούν στο άθλημα που αγαπάνε.

Στο συνημμένο έγγραφο θα ενημερωθείτε για τους Πρωταθλητές και για όσους κατάφεραν να μπουν στην 3άδα της τελικής κατάταξης ενώ για τις αποδόσεις όλων των παιδιών από την Κρήτη δείτε εδώ.

Αναλυτικά αποτελέσματα του 1ου γύρου του Π.Ο.Α. Κρήτης 2018

Mon, 04/02/2018 - 17:17

Έγγραφο (πίνακας) της ΕΣΣΚ στον οποίο φαίνονται τα αναλυτικά αποτελέσματα του 1ου γύρου του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος του Π.Ο.Α. Κρήτης 2018. Ο γύρος είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα, στις 24 Μαρτίου 2018. Υπενθυμίζουμε ότι το σύστημα αγώνων του Π.Ο.Α. Κρήτης 2018 είναι κυκλικού συστήματος (πουλ) και όλο το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος αναγράφεται ρητά στην προκήρυξη του Πρωταθλήματος, η οποία είναι αναρτημένη, σε παλαιότερο άρθρο, στην παρούσα ιστοσελίδα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι επόμενοι γύροι του Πρωταθλήματος είναι το ΣΚ 21-22 Απριλίου και το ΠΣΚ 27-29 Απριλίου 2018.

Κλήρωση 2ου γύρου στο Πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κρήτης 2018

Thu, 03/29/2018 - 02:41

Έγινε η κλήρωση του 2ου γύρου του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κρήτης 2018, κλήρωση η οποία παρατίθεται στον συνημμένο πίνακα. Σε άλλο πίνακα αναφέρονται αναλυτικά τα αποτελέσματα τυ 1ου γύρου του ομώνυμου Πρωταθλήματος, ανά συνάντηση και ανά σκακιέρα. Υπενθυμίζουμε ότι ο 2ος γύρος στα Πρωταθλήματα του Π.Ο.Α. Κρήτης και της Β΄ Εθνικής 2018 θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Απριλίου 2018, στις 17.00, στις έδρες των γηπεδούχων Σωματείων.

Επιβεβαίωση συμμετοχών των μαθητών που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Ατομικό μαθητικό Πρωτάθλημα

Wed, 03/28/2018 - 18:52

Ανακοίνωση των διοργανωτών του Πανελλήνιου Μαθητικού Πρωταθλήματος που αφορά την επιβεβαίωση συμμετοχών των μαθητών και μαθητριών που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο μαθητικό Πρωτάθλημα 2018. Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

Επιβεβαίωση Συμμετοχών

Η οριστική επιβεβαίωση των συμμετοχών για τα Ομαδικά Πρωταθλήματα θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων την Παρασκευή 30 Μαρτίου, ώρα 19:00 – 22:00 και το Σάββατο 31 Μαρτίου, ώρα 07.00 – 08.30, με βάση τους πίνακες ανά κατηγορία, που θα έχουν αναρτηθεί στο χώρο των αγώνων.

Για να γίνει η επιβεβαίωση, οι ομάδες οφείλουν να προσκομίσουν βεβαίωση του σχολείου ότι όλα τα μέλη τους είναι μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου.

Η οριστική επιβεβαίωση των συμμετοχών για τα Ατομικά Πρωταθλήματα θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων το Σάββατο 31 Μαρτίου, ώρα 17:00 – 22:00 και με βάση τους πίνακες ανά κατηγορία, που θα έχουν αναρτηθεί στο χώρο των αγώνων.

Σύμφωνα με την ψηφισμένη γενική οδηγία της ΚΕΔ (άρθρο 9 παρ. 3) σε περίπτωση ανάγκης ή κωλύματος, η επιβεβαίωση μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στους αριθμούς:

6943865717 – 6943867302 – 6943867294 ( ώρες επικοινωνίας Σάββατο 31 Μαρτίου 17.00΄- 22.00΄)

Η τηλεφωνική επιβεβαίωση θα γίνεται ΜΟΝΟ τις συγκεκριμένες ώρες, για αυτό παρακαλούμε να μην ενοχλείτε εκτός των ορισμένων ωρών.

Από την Διεύθυνση των Αγώνων

Ενημέρωση της ΕΣΣΚ για όσους ταξιδεύουν με την ΑΝΕΚ-SUPERFAST από Χανιά ή Ηράκλειο

Wed, 03/28/2018 - 15:57

Παρακαλούνται όλοι όσοι ταξιδεύουν με την ΑΝΕΚ LINES-SUPERFAST από Χανιά και Ηράκλειο, ασχέτως θέσης, να ενημερώσουν ;άμεσα την ΕΣΣΚ (υπόψη Μπάμπη Στεφανάτου, στο [email protected]), για να περιληφθούν στην σχετική λίστα που θα σταλεί στην ΑΝΕΚ, ώστε να τύχουν της έκπτωσης του 50% που έχει εγκριθεί από την εταιρεία για όσους (μαθητές και συνοδούς) ταξιδεύουν για συμμετοχή στα Πανελλήνια Σχολικά.

Pages